Risc să fiu băgat în pușcărie pentru o altercație cu fiul unui procuror Anticorupție

Gheorghe Ursachi
28/05/2019

La 13 martie 2019, am avut nenorocul de a mă certa în trafic cu fiul procurorului Anticorupție Gheorghe Ciobanu. Acesta se afla la volanul unui Mercedes și își făcea de cap în trafic. I-am făcut o dată observație, dar el m-a urmărit, claxonându-mă, iar în cele din urmă mi-a întretăiat calea, creând pericol de accident. Când a oprit la culoarea roșie a semaforului, am coborât din mașină să-i cer socoteală, el însă a închis geamurile s-a blocat. Arunci nu m-am putut stăpâni și a tras un pumn în oglinda mașinii. Tânărul s-a adresat la poliție invocând că i-am cauzat un prejudiciu de 3 mii de lei. Eu mi-am cerut scuze și am spus că-i achit cheltuielile. Însă Procuratura sectorului Râșcani a intentat pe numele meu un dosar pentru huliganusm, iar pretențiile lui Ciobanu au crescut la 21 de mii de lei.

Recunosc că am greșit, îmi pare rău că nu am putut să-mi stăpânesc emoțiile, sunt gata să răspund. Însă conform legii, dar nu dorinței de răzbunare a tatălui –procuror.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Gheorghe Ursachi
28/05/2019

Комментарии