Semnătură falsă pe un contract de gaj la bancă

Svetlana Lagodenco
22/02/2016

În anul 2008 am luat un credit în valoare de 1 500 000 lei. Fabrica pe care o administram s-a închis și nu mai aveam alte venituri în casă. Fiica mea a fost ucisă de ginere și am rămas cu doi copii, cel mai mic avea 3 luni. Soțul a folosit creditul pentru cumpărarea metalului. A luat tona de metal cu 12 mii de lei, dar când a dat să-l vândă, țara a fost lovită de criza economico-financiară, și pentru o tona s-a luat doar 6 mii lei. A dat toți banii la bancă, însă nu era suficient. În 2011 Banca Socială, de unde am luat împrumutul, ne-a dat în judecată. Noi le-am propus să vindem sediul fabricii, am avut un cumpărător și banca era de acord la început, însă pe urmă directorul băncii s-a răzgândit nu știu din ce cauză. El a pus ochii pe fabrica noastră până în 2008, când am mai avut un credit pe care cumpăraserăm utilajul la fabrică.

Dacă în 2012 un judecător nu mă chema și îmi arăta că semnătura mea pe contractele de fidujisiune sunt false, aș fi ajuns în stradă deja. Dar acum umblu prin instanțe ca să îmi fac dreptate. Banca vrea să ne ia totul. Banca nu se mulțumeste numai cu fabrica. Banca a făcut tot posibilul ca noi să ajungem în starea asta.

Vă rog să investigați cazul. 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Svetlana Lagodenco
22/02/2016

Комментарии