Seringi de calitate proastă la Centrul Republican de Diagnosticare // Copilul a ieșit din laborator cu hainele pline de sânge

Ghimp Olga
13/03/2023

Săptămâna trecută am fost cu fiul meu de 10 ani la Centrul Diagnostic Republican  din Chișinau ca să facem o simplă analiză de sânge.

Asistenta medicală, însa, nu a putut sa recolteze  proba de sânge in mod normal, spunând, ca calitatea seringilor, care este adusă la Centru este  foarte proastă. Acestea nu au efectul de vacuum si nu aspiră sângele.

Hainele baiatului, halatul asistentei, fotoliul, pe care stătea asezat copilul erau stropite cu sânge.Asistenta a spus, că așa se întâmplă cu fiecare pacient. Ea a fost nevoită  să ia alta seringă, și să-mi traumeze copilul încă o dată.

Cine e responsabil de achizițiile echipamentului medical la instituțiile medicale de stat? Cum se fac aceste achiziții și de ce se fac economii pe contul copiilor noștri? Stimata redacție, vă rog mult sa investigați acest caz.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Ghimp Olga
13/03/2023

Комментарии