Societatea invalizor găzduită într-o clădire avariată. Primăria a dat bani, dar reparație nu s-a făcut

28/11/2018

Societatea invalizilor din Moldova activează în condiții îngrozitoare într-o clădire avariată de pe strada Cojocarilor 9. Tavanul a căzut în mai multe birouri, pereții sunt acoperiți de mucegai, ușile nu se închid după ce s-au umflat din cauza umezelii. Primăria a alocat fonduri încă în 2017 pentru reparația clădirii, însă firma care a câștigat licitația nu și-a onorat obligațiunile. La începutul lunii februarie 2018, ei au demolat acoperișul, iar până în prezent nu a fost construit alt acoperiș. Ploile și zăpezile au avariat clădirea.

Societatea a avut anterior în proprietate un sediu pe strada Pan Halipa nr.2 din Chișinău. În 2006, când a fost reconstruit Complexul memorial ”Eternitate”, sediul nosru a fost demolat și ni s-a promis un alt sediu, pe strada Cojocarilor 9. Atunci ni s-a promis că se va face reparația capitală, după care imobilul va fi transmis în proprietatea Societății invalizilor. Până în prezent acest lucru nu a fost făcut.

Din câte cunoaștem, Primăria Chișinău a alocat pentru reparația clădirii de pe strada Cojocarilor 9 suma de 4,3 milioane de lei. Reparație nu s-a făcut. Interesant, ce s-a făcut cu banii?

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

28/11/2018

Комментарии