Spalare de bani

Анонимно
08/10/2015

 

Stimat Centrul Anticoruptie.
Nu stiu cat de Anticoruptie sunteti, dar sper in sfarsit sa va sesizati in cazurile care vi se relateaza.
------------------
Sunt student la Colegiul de Informatica din Chisinau. Ma numesc Mihai. Numele nu il voi spune pentru ca mie frica ca il veti spune si as putea sa nu finisez colegiul si nici diploma de bacalaureat sa nu mi-o da, si atunci o primesc de la parinti.
------------------
In colegiul se intimpla ceva foarte ciudat si toti vorbesc prin colturi dar nimeni nu intreprinde nimic. Si tot raul vine de la 2 persoane Veaceslav Palancica si Liuba Obada.
Ambii vicedirectori. Directorul Vitalie Zavadski are o politica de datimi pace sa va dau 10 si tremura in vata acestor doi indivizi.
------------------
Pina aici cred ca nu prezinta foarte mare interes. Dar mai departe este mai interesant.
Acesta Liuba neoficial prin cineva terta cere bani pentru a influenta comisia de bacalaureat, pentru ca ea impreuna cu Nina Negara au ceva rude sau cumatre pe la Ministrul Educatiei. Si cer cate 300 Euro pentru a influenta comisia. Poate ca nu as da mare importanta ca la noi cam asa este ma priveste doar atunci cand nimeresc la nevoie. Dar eu am refuzat sa ma inscriu in lista acesta neoficiala, si desigur am fost amenintat ca ai grija nici nu ajungi la bacalaureat. Plus la asta impreuna cu alti agenti ai ei dl. Ciobanu - vicedirector, care e coleg de grupa de facultate, dna Gabura Nadejda sef catedra nanasa de cununie si colega de grupa, Nina Negara - sef sindicate, cumatra. dna Golic - cumatra. Decand Colegiul de Informatica este afacere de familie. Si ce fel de transparenta atunci cand in functii de conducere sunt doar cumatri , nanasi. Este clar ca e conflict de interese.
------------------------------
Am auzit ca au fost dat afara profesori care nu faceau asa cum voiau ei ci conform legii, erau profesori foarte buni si cu experienta din spusele colegilor din alte grupe. Au fost pusi oameni care nu au nici studii pedagocice cum este Adrian Nicsan. A absolvit colegiul 2 ani in urma, nu are facultate, nu are masterat. este incalcare grava a legii.
Dna Obada de cand este sefa de sectie si ulterior vicedirector a reusit sa isi procure apartament. Ce salariu are caci profesorii de rand ii vad de 3 ani in aceleasi haine.
-------------------------------------------
De ce noi platim contracte si mai trebuie sa platim neoficial pentru reparatie in sala de studii, pentru diploma, pentru curatenie la femeile de serviciu. CRed ca banii nu sunt gestionati corect si pleaca pe altceva, de exemplu pentru odihna administratiei la Sovata (Romania) impreuna cu familiile.
--------------------------------------------
Domnilor va rog sa va ridicati fundurile de pe scaun si mergeti si faceti regula ca de asta parintii mei platesc impozite.

Sper sa faceti ceva.
--------------------------
Cu respect studentul Mihai Andrievschi

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
08/10/2015

Комментарии