Stoianoglo a minţit când a spus că antreprenorii nu mai sunt arestaţi

Flueraru Iurie
11/10/2021

Alexandr Stoianoglo a minţit atunci când a afirmat că antreprenorii nu au fost arestaţi de când el se află la conducerea Procuraturii Generale. Eu sunt un om de afaceri care a fost reţinut de două ori de când Stoianoglo a preluat funcţia. Am încercat să obţin la el audienţă, dar nu m-a primit. Am scris o plângere, dar mi s-a răspuns că ţine de competenţa Procuraturii Generale.

Precizez că Ruslan Popov a dispus strămutarea dosarului intentat pe numele meu la Procuratura din Căuşeni. Precizez că sunt învinuit pentru escrocheroe în baza unui denunţ al asociatului meu. Avem nişte neînţelegeri de ordin financiar, care ţin de competenţa instanţei civile. Iar Stoianoglo şi Popov au ştiut despre aceasta şi despre faptul că sunt persecutat de procurori.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Flueraru Iurie
11/10/2021

Комментарии