Un proces de judecată se amână intenționat la Soroca

Tatiana Covalciuc
04/08/2016

Am făcut plângere la Procuratura Soroca în privința unei construcții care îmi îngrădește accesul la proprietate. În urma controlului efectuat, s-a depistat că persoana care a construit are relații la primărie , procuratură și judecătorie . Prima ședință de judecata a avut loc pe data de 21.07.2016, dar din motive neîntemeiate,  agentul constatator nu s-a prezentat la sedință. Din sursele mele am aflat că este amenințat . L-am sunat și mi-a zis că nu i-a venit citația, lucru care este imposibil. L-am întrebat dacă o să vină la următoarea ședință din 04.08.2016 și mi-a zis că este în vacanță și că va veni juristul în locul lui. Vă rog clarificați și trimiteți o persoană la ședință, pentru că se dorește ca data viitoare să nu se prezinte iarăși agentul constatator și sa fie anulat procesul-verbal. Se tergiversează special, ca termenul să expire și cel vinovat să nu mai poată fi sancționat. Vă rog să luați atitudine, să nu încurajați dezmățul și încălcarea legii, și să opriți orice încercare de a înălța construcții neautorizate.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Tatiana Covalciuc
04/08/2016

Комментарии