VIDEO// Primarul din Bașcalia ”a furat ca în Codru”

Ivan Arnaut
22/07/2019

Sunt consilier în Consiliul raional Basarabeasca și de mai mulți ani lupt cu fărădelegile comise de către Petru Tarlev, primarul satului Bașcalia, raionul Basarabeasca. El deține funcția de primar al satului de 16 ani, iar o perioada a fost protejat de către fratele său, fostul premier Vasile Tarlev. Ulterior, Petru Tarlev a aderat la Partidul Democrat și acum se află sub protecția lui Dumitru Diacov, care este originar din Bașcalia.

Petru Tarlev a acaparat tabăra de odihnă a satului cu 150 de locuri. Din cele peste 750 de hectare pășune ale satului, 500 sunt folosite de Tarlev fără ca să plătească un bănuț în bugetul satului. Acestea nu sunt unucele hoții ale lui Tarlev.

Am sesizat Ministerul de Interne, Procuratura, Parlamentul, dar fără niciun rezultat. Anterior Autoritatea Naționașă de Integritate a constatat conflicte de interese în activitatea lui Petru Tarlev, au fost pornite dosare pe numele lui, dar fără finalitate.

 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Ivan Arnaut
22/07/2019

Комментарии