VIDEO// Sechestru pe casă şi maşină, pentru 13 mii de lei

Hîncu Cristina
19/03/2022

Timp de doi ani sunt cu sechestru pe casă şi pe automobil pentru o pretinsă datorie de 13 mii de lei, pe care în realitate n-o datorez.

Totul a început în 2018, când mi-au fost furate actele personale în transportul public din Chişinău. Infractoarea care mi-a luat buletinul, a reuşt să perfecteze câteva credite pe numele meu la diferite companii de microfinanţare, pentru care, desigur, nu a achitat nici-un ban.

Toate companiile de microfinanţare m-au acţionat în judecată pe mine, şedinţele şi deciziile fiind în lipsa mea. Ca în cele din urmă să aflu de la executori că am de plătit datorii de zeci de mii de lei.

M-am adresat la poliţie, infractoarea a fost reţinută, a fost pornit dosar penal. Însă procesul de judecată bate pasul pe loc. Eu am reuşit să-mi demonstrez nevinovăţia în câteva dosare civile şi să scap de creditele pe care nu le-am luat. Dar mi-au rămas două credite în sumă de 13 mii de lei, dosarul civil a fost suspendat până când instanţa se va expune pe dosarul penal, examinarea dosarului penal se tergiversează, iar eu stau cu bunurile sub sechestru. Mai mult, executorul şi compania de microfinanţare insistă ca eu să restitui banii. Pe care nu i-am luat.
 

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Hîncu Cristina
19/03/2022

Комментарии