Vom protesta pentru că nu am primit salariile de mai bine de patru ani

Angajați ai Minei de piatră din Mileștii Mici
17/12/2019

Suntem 155 de angajați ai Minei de piatră din Mileștii Mii, care nu și-au primit salarile din 2015, iar ații încă mai demult. În 2017, îtreprinderea a intrat în insolvabilitate, au fost schimbați administratorii, iar noi am fost concediați forțat fără ca să ni se plătească pentru mai mulți ani de muncă.

După inițierea procedurii de insolvabilitate, la carieră a început marele jaf, au fost vândute mașini și utilaje la prețuri derizorii. Deși lucrul în mină este sistat, deseori aici au loc extrageri de piatră, transportată cu camioanele. Mai pe scurt, se fură. Iar noi, pe lângă faptul că am rămas fără un loc de muncă, am fost lipsiți și de salariile pentru care am muncit.

Precizăm că Mina de piatră din Mileștii Mici a fost adusă intenționat la faliment, iar în timpul apropiat urmează să fie procurată pe bani mărunți. Adică să fie furată în întregime.

Nouă nu ne rămâne altceva de făcut decât să protestăm. Așa că în dimineața de 19 decembrie vom veni să protestăm în fața Guvernului. Poate vom fi auziți. Așa nu se mai poate!

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Angajați ai Minei de piatră din Mileștii Mici
17/12/2019

Комментарии