Vor să mă lase cu 5 copii pe drumuri

Negruţă Georgeta
19/03/2021

Am 35 de ani, sunt infirmieră la Spitalul raional Călăraşi şi cresc de una singură 5 copiii. Cu soţul am divorţat câţiva ani în urmă din cauza că era violent. Chiar dacă instanţa l-a impus să achite pensia alimentară pentru întreţinerea copiilor, până când nu am primit niciun leu de la el.

În septembrie 2019, am luat un credit de 6000 de lei de la o companie de microfinanţare pentru a-i asigura pe cei mai mari cu cele necesare pentru şcoală. După decizia judecăţii, speram că în curând voi primi pensia alimentară pentru copii. Am achitat primele două rate, dar pe urmă nu am mai putut achita. În cele din urmă am fost acţionată în judecată şi s-a decis că trebuie să achit 11 mii de lei. La şedinţa de judecată nu am fost citată şi nici nu am fost anunţată despre decizia luată. Despre aceasta am fost informată de executorul judecătoresc George Boţan. Iniţial acesta mi-a luat în contul datoriei suma de 3000 de lei, ajutorul pe care îl primisem pentru copii de la asistenţa socală. Eu i-am propus să-mi reţină în fiecare lună câte o mie de lei în contul datoriei rămase, dar Boţan a refuzat motivând că instituţia de creditare vrea toţi banii deodată.

Boţan mi-a pus sechestru pe casă ţi îmi sună zilnic că dacă nu achit imediat datoria care a ajuns la 15 mii de lei, mă dă afară din casă cu tot cu copii.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Negruţă Georgeta
19/03/2021

Комментарии