Ce are deputatul Nae-Simion Pleșca cu construcția ilegală de pe strada P.Zadnipru nr.16?

Valeriu Tcacenco
05/11/2018

De câteva luni suntem terorizați din cauza construcției unui bloc în cartierul nostru. Blocul se construeste la o distanță de doar trei metri de la blocul în care locuim, pe un teren de 0,07 ha. În realitate, au fost depășite limitele terenului, fiind acaparate trotuarele, o parte din drum, spațiile verzi. Suntem nevoiți să trecem printre betoniere și macarale pentru a ne deplasa la serviciu, școală, grădiniță.

Noi, locuitorii blocului, am depus plângeri peste tot - la Poliție, Pretură, Primărie, dar fără niciun rezultat. Doar de la Primărie mi-au răspuns că totul este legal și că antreprenorul deține certificat de urbanism și autorizație de construire. Dar cum au obținut terenul? Din informația pe care o dețin, terenul, care este public, a fost vândut fără licitație, după care trecut prin mai mulți proprietari. Cine le-a permis să sape șantierul chiar sub peretele casei noastre?  De ce sunt folosite ca șantier două străzi și trei trotuare?  Acum materiale de construcție se descarcă direct în stradă.

Mai mult, nu sunt respectate nici așa zisele linii roșii – termomagistrala, apeductul, sistemul de canalizare și conducta  de gaze.

Cei care gestionează șantierul au un comportament grosolan și chiar agresiv.

Mai multe voci susțin că beneficiarul din umbră ar fi deputatul Nae-Simion Pleșca. Nu știu pe cât este de adevărat, dar eu personal l-am văzut de două ori, a venit să discute cu locatarii din blocul nostru despre șantierul de alături.  

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Valeriu Tcacenco
05/11/2018

Комментарии