Colectari ilicite de bani in Gradinita nr. 215 (Chisinau)

Tatiana Vasilachi
17/08/2013

Copilul meu frecventeaza gradinita nr. 215 (31 august 1989).
Prin sesizarea respectiva vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca directorul institutiei respective, Ludmila Buzueva impune educatoarele sa colecteze ilicit bani de la parinti.
Am obosit sa mi se tot spuna povesti de genul ca aia trebuie reparat, ca gradinita nu are vesela, albituri pentru copii, ca trebuie bani pentru aia si aia. Actualmente, se cer bani, bunaoara peste 1300 lei de persoana, pentru reparatia WC-ului si tot asa... In decurs de 1 an, copilul meu (si nu numai al meu) a fost stramutat in 3 grupe cu copii de varste diferite... acum sa ne gandim cum influenteaza asupra copilului aceste perturbari.
Si nu inteleg de ce suntem prostiti in continuare cu niste scrisori de multumire catre dna Maia Sandu, catre Minister, scrisori de multumire pentru dna Buzueva pe care eu, ca parinte, ar trebui s-o semnez orbeste (din pacate, multi parinti o si fac orbeste)... mai ca mi s-ar spune pe fata ca, in caz contrar, copilul meu risca sa piarda "randul" in gradinita.
Plus la toate, mai stiu si faptul ca, la primirea in gradinita, Dna Buzueva cere minimum 1000 lei pentru asa zisul APARAT DE TAIAT PAINEA. Cersetoria asta continua deja al doilea an concomitent. Recunosc, am dat si eu acesti bani pentru acest aparat ca dupa mai bine un an sa aflu ca si alti sase parinti au platit pentru "fantasticul" aparat.

Gradinita respectiva arata cum arata datorita Coruptiei si a parintilor inconstienti!

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Tatiana Vasilachi
17/08/2013

Комментарии