Coruptie la Examenul Auto

Анонимно
18/10/2013

Buna. La examenul auto se achita 400lei pentru serviciile acordate si 70lei la fiecare incercare. Intrind la examenul de teorie cabinetul nr 7 etajul 2 la centrul de primire MRAU or.Causeni la proba teoretica, examinatorul si potentialii soferi(inclusiv si eu) am inceput testul.
Dupa citeva intrebari raspunse corect apas butonul \"Raspuns\" si calculatorul se blocheaza, vazind ca nu reactioniaza in nici un fel apas din nou si calculatorul imi raspunde automat gresit la intrebarea urmatoare(care nici nu am vazut care e) merg mai departe si iarasi aceasi problema de citeva ori si la final examenul nu a fost sustinut. Dupa primul raspuns automat gresit calculatorul iarasi se blocheaza si la intrebarea mea spre examinator(cu problema de mai sus) el nu a raspuns nici cum, Insa ceilallte persoane cu mine in incapere au zis ca au aceasi problema!
In final nu am sisunut foarte multi chiar si cei care nu au facut nici o greseala la proba interna.
Deci cum putem explica asta? Bisness curat, pentru 3 minute se fura cite 70 de lei pentru fiecare persoana. Cum pot se se blocheze toate calculatoareele in acelasi timp? E imposibil! Toate calculatoarele sunt unite le cel central(de unde si se da start examenului) deci nu e exclus ca ei singuri fac asta. Rog sa va implicati in cazul dat fiindca acum o luna in urma Centrul MRAU Causeni a fost prins cu mai multe incalcari(inclusiv luare de mita in cantitati mari) da poate cu mita a fost rezulvata problema dar au gasit o alta modalitate de a scrurge bani.
Cu parere de rau nu ma pot semna cu numele meu real fiindca ma tem sa nu fiu santajat cu examenul si nu numai.
Mersi de intelegere astept un raspuns adecvat.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
18/10/2013

Комментарии