Culmea nesimțirii! Am cumpărat zefire „fabricate în viitor”

familia Tataru din Chișinău
13/02/2016

Nimic nu este sigur în țara noastră. Sănătatea noastră, viața noastră, existența noastră sunt puse în tot felul de pericole. Și mă conving de asta pe zi ce trece. Astăzi am cumpărat zefire cu data de fabricare în viitor.

Azi 13 februarie 2016, am intrat în magazinul Fidesco din cartierul Telecentru al capitalei și am cumpărat zefire cu data indicată pe ambalaj - 20 februarie 2016. Nu ne-a venit să credem, eram cu toată familia, eu, soțul și doi copii. Un raft întreg este ticsit cu aceste produse. Vânzătorilor le pare că e normal așa ceva.

Noi am constatat clar deja că la noi producătorii falsifică data de valabilitate a produselor pe care le consumăm.

Vă rugăm să anunțați organele competente ca să ia măsuri, să sancționeze așa ceva, să ne ferească de pericolele la care este supusă sănătatea noastră, dar mai ales a copiilor noștri.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

familia Tataru din Chișinău
13/02/2016

Комментарии