Scrisoarea unui grup de sindicaliști de la Federața Sindicatelor AGROINDSIND

Анонимно
04/03/2013

Buna ziua!Va expediem anexat scrisoarea anonima a unui grup de sindicalisti de la Federatia Sindicatelor AGROINDSIND ADRESATA REPETAT. .Consideram ca redactia Dumneavoastra nu va pasi alaturi de aceasta informatie.

Preşedintelui Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova D-lui Oleg Budza
Liderilor sindicali şi Preşedinţilor Uninunilor Teritoriale
Preşedintelui Comisiei de Revizie a FNSAA Agroindsind D-ei G.Îndoitu
Consiliului General al FNSAA AGROINDSIND
Biroului Executiv al FNSAA Agroindsind
Procuraturii Generale a RM
Organelor de Presă şi Televiziune.

Acelas grup de lideri sindicali ne adresam din nou atit Domniilor voastre chit si Jurnalistilor fiindca au trecut mai mult de trei luni de la prima adresare a noasrtra despre activitatea criminala a Presedintelui Federatiei Sindicatelor Agroindsind Sergiu Bernevec si vicelui sau Sergiu Bota.
Suntem mirati si indignati de faptul ca nu a avut loc nici un raspuns la faptele pe care le-am descris.
Oare spalarea banilor prin Uniunea Teritoriala Cahul,gestionarea prin contabilitatea dubla a conturilor bancare din Moldincombank si Victoria Bank cu sumele corespunzatoare 7,5 milioane lei si 4,5 milioane lei, transferul de catre Agroindsind de pe conturile din umbra a 500 mii lei firmei de constructie pentru procurarea apartamentului Presedintelui si alte cazuri despre care am scris nu erau de ajuns ca Presedintele Confederatiei, liderii sindicali, Presedintii Uniunilor Teritoriale, Comisia de Revizie Agroindsind, Biroul Executiv si Consiliul General alFederatiei sa se lamureasca şi sa ea masuri ?

Unica reacţie este din partea Centrului Naţional Anticorupţie care deja a început cerecetările .Însă
unde este revolta celor ce sunt obligaţi să acţioneze în interiorul Federaţiei-Consiliul General,Biroul Executiv,Comisia de revizie, ceilalţi doi vicepreşedinţi , care au amuţit de parcă au luat apă în gură.Trebue să vedem nu le este şi lor călduţi pe lingă preşedinte?

Dar atenţie! In acest timp decînd am scris prima scrisoare,S.Bernevec şi S.Boţa înnpreuna cu argatii sai incerca sa şterga urmele crimilor si sa-i cumpere pe acei ce le pot demasca fraudele lor.

Daca nu au fost de ajuns faptele scrise de noi atunci,va mai dam chiteva informatii adăugator:

-Concretizam ca contul bancar 22240011331247 la care au fost depuse 7 milioane 615427 lei a fost deschis la 23.10.2007 la BC”Victoriabank”fil.nr11 Chisinau dar dupa scrisoarea noastra anonimă din 08.11.2012 , urgent de pe cont au fost sustraşi(furaţi) toţi banii iar contul la 30.11.2012 lichidat.Ce ziceţi?Controlaţi dacă nu credeţi.

-O parte din bani au fost furati prin contul 225861140(cont de tip card)deschis la Victoria bank la 17 .06.2010.Plus la aceasta va informam ca mai inainte 410 mii lei au fost transferate de pe acest cont la Uniunea Teritoriala Cahul din care sa procurat un apartament pentru feciorul Presedintelui Uniunii Teritoriale Cahul Slusarenco Tamara.
-In perioada 2010 -2012 de la Agroindsind au fost transferati bani pentru apartamentul Presedintelui Federatiei Firmei LEUTIS SRLSUMA 131763 lei./Fapt ascuns de organele de conducere a Federatiei.

\-Devidentele transferate de la Sanatoriul Struguras in suma de 150 mii lei tot au nimerit pe contul Victoria banc , care au disparut in acelas buzunar.
Lista furturilor,spalarii de bani poate fi continuata,dar credem ca de o cam data este deajuns pentru ai trage la raspunderea meritata !

Ne adresam inca odata Procuraturii Generale, Centrului Naţional Anticorupţie- urgentaţi cercetările fiindcă hoţii aceştea se pricep a şterge urmelet. Nu va marginiti la raspunsurile Presedintelui Federatiei. Conlucrati la direct cu organele elective ale FNSAA. Controlati contabilitatea , bancile si straficul banilor. Inlaturatii de la conducere pe timpul cercetărilor , ca ei sa nu astupe crimele comise.

Ne adresam Presedintelui Confederatiei Sindicatelor-nu acoperiti pe acei ce ne da de rusine sindicatele moldovei.Nu ţineti sub umbrela Confederatiei dusmanii sindicatelor.Implicativa si faceti dreptate.

\Cerem de la Comisia de revizie a Federatiei sa dobindeasca informatiile de la banci,fisc, alte organe , sa intreprinda revizie si sa prezinte rapoarte si informatii. Comisia de revizie sa potolit – de ce?
\ Ne adresam liderilor sindicali si presedintilor Uniunilor Teritoriale-unutiva si ceretile socoteala pentru tradare si crima.
Organelor Elective-nu va dati cumparati.Punetii la punct si faceti regula in Federatie, pentru aceasta vau ales Congresul.
Ceilorlalţi doi Vicepreşedinţi:Colegilor ,mai lăsaţ-o baltă cu tăcerea asta a voastră.Vedeţi ca nucumva valul dreptăţii să vă atingă şi pe voi.Dacă sunteţi curaţi luptaţi, iar dacă nu recunoaşteţi şi mărturisiţivă vina dacă sunteţi bărbaţi.
Ne adresam presei – fără domniile voastre vom reuşi mai greu, dar oricum vom învinge.Fiţi cu noi.Fiţi activi în lupta cu mafia sindicala,coruptia sindicala,spalarea de bani si furt !Să ne ajute Dumnezeu!

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
04/03/2013

Комментарии