Soțul meu lucrează și deseori i se taie din salariu fără niciun motiv

Анонимно
20/10/2016

Soțul meu lucrează de un an și ceva la o companie privată, ce are un lanț de magazine unde se vând materiale de construcție. El activează în calitate de șofer, toată ziua transportă marfă în toată țara și de multe ori când le dă leafa le reține bani. Soțul s-a dus de mai multe ori să se clarifice, dar i se reproșează că dacă nu-i place atunci să-și dea demisia. Întro lună le dă  câte un premiu și luna următoare li se reține mai, pe scurt e o fărădelege, nu prea cred că o să se facă dreptate, dar dacă e posibil, vă rog, cercetați cazul, pentru că se vede că e o bătaie de joc.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
20/10/2016

Комментарии