Am fost agresat de agenții de patrulare

Sergiu Zîmbrean
18/10/2019

În ziua de 13 octombrie mă duceam cu motocicleta la alimentară (în regiunea unde locuiesc nu există magazine) și am fost oprit de doi agenți de patrulare. Eu nu luasem documentele cu mine. Polițiștii m-au agresat, m-au lovit, m-au pus la pământ și m-au stropit cu gaz lacrimogen. Eu l-am sunat pe fratele meu și acesta a venit să-mi aducă actele. Când a văzut că sunt agresat, a început să filmeze cu telefonul mobil, fapt care i-a enervat pe agenții de circulație.

Pe alături trecea un avocat care a văzut scena și s-a apropiat să vadă ce se întâmplă, iar polițiștii i-au întocmit un proces verbal.

În cele de urmă, agenții de circulație au chemat evacuatorul și au dus motocicleta. Nu eram în stare de ebrietate, vehiculul este înmatriculat corespunzător. Motivul a fost că nu am în permis categoriia A pentru conducerea motocicletelor. Fratele, care dispune de această categorie, s-a oferit să conducă autovehicolul, dar polițiștii au refuzat. Astfel a trebuit să achit peste două mii de lei pentru evacuator și parcare.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Sergiu Zîmbrean
18/10/2019

Комментарии