Apă-Canal face agitație electorală la Căușeni

Анонимно
30/09/2016

Sunt din Căușeni. La noi în oraș facturile de la Apă-Canal pe care le primim în poștă sunt însoțite de ziare în care este promovată candidata lui Ilan Shor la președinție, Inna Popenco. Apă-Canal este gestionată de către primăria Căușeni, iar primarul orașului este din partea Partidului Democrat. Nu mi se pare corect ca o instituție publică și o companie de stat să se ocupe de agitație electorală. Rog instituțiile abilitate să se autosesizeze și să ia măsurile necesare pentru a stopa aceste acțiuni.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
30/09/2016

Комментарии