CSM îmi încalcă drepturile în mod ruşinos

Nina Buga
05/02/2016

Consiliul Superior al Magistraturii îmi încalcă cu neruşinare drepturile! Pe 20 ianuarie am trimis o solicitare prin care cer CSM să examineze legalitatea acţiunilor judecătorului Nadejda Mazur într-un dosar în care sunt parte intervienintă. Magistrata nu a desfăşurat mai multe acţiuni conform procedurilor, nu respectă momentele obligatorii a petrecerii şedinţei de judecată, nu a luat nicio atitudine faţă de neprezentarea în şedinţe a intervienienţilor accesorii, dar şi includerea în procesul verbal a unor martori care, în realitate, nu au participat în şedinţe. Astfel, ea a dmis mai multe ilegalităţi care au tensionat situaţia din procesul de judecată şi relaţiile dintre părţi şi îmi aduce mie prejudicii morale directe. 

Totuşi, CSM a RESPINS cererea mea, ca fiind "neîntemeiată"!!! Mai multe detalii găsiţi în documentele ataşate:

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Nina Buga
05/02/2016

Комментарии