Judecătorii Ala Cobăneanu, Galina Stratulat și Ion Druță sunt figuri controversate la CSJ

Анонимно
07/07/2016

Justiția din R. Moldova a servit mereu unor interese. Oare de ce procurorul general nu a venit încă în fața CSM să ceară aprobarea pentru începerea urmăririi penale în privința acestor trei judecători de la Curtea Supremă de Justiție care sunt vizați în procesul de urmărire penală inițiat încă pe 7 iunie de CNA. Ala Cobăneanu, Galina Stratulat și Ion Druță sunt figuri controversate la CSJ. Acuzații în privința modului în care judecă aceștia dosarele au existat și mai înainte. Iată un caz concret, documentat de ofițerii anticorupție, despre cum aceștia adoptă hotărâri. Avocatul Andrei Dunas se află în arest și ar urma să-i fie prelungită măsura de arest preventiv. Procurul general nu are îndrăzneala de a bate la ușa CSM pentru a scoate corupția din mantia judecătorească. Ei ar fi trebuit să se aflte de fapt alături de avocatul care a avut nefericirea să ajungă sub lupa CNA. Mai mult ca atât, Cobăneanu face parte și din completul de judecată care va examina contestarea depusă de judecătoarea Domnica Manole la hotărarea CSM prin care s-a dat acordul de pornire a urmăririi penale în privința ei. Cum credeți, ce decizie va lua Cobăneanu?

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
07/07/2016

Комментарии