Șeful agenților de circulație din Orhei mi-a cerut 700 de euro mită

Serghei Cușnir
27/11/2019

Sunt șofer de microbuz, angajat pe ruta Chișinău-Orhei. În august 2019, am fost oprit de agenții de circulație și mi-au scos numerele de înmatriculare pe motiv că am schimbat motorul la autovehicol. Petru Colun, șeful inspectorilor de patrulare din Orhei, mi-a cerut 700 de mii de euro ca să-mi elibereze numerele de înmatriculare.

Am depus o plângere la SPIA, însă am fost inițial ignorat. A trebuit să scriu plângeri la toate instituțiile statului, ca cei de la SPIA să-i intenteze dosar penal lui Colun și să-mi fie restituite numerele de înmatriculare. Cu toate acestea, Colun pare a fi de neclintit din fotoliul său.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Serghei Cușnir
27/11/2019

Комментарии