Manipulare electorală la televiziunea publică

Gheorghe Bujor, 54 de ani, Cahul
25/09/2016

Am văzut recent la Moldova 1 o emisiune în reluare de pe timpurile când Iurie Leancă era premier. Era o emisiune dedicată etnicilor bulgari în care fostul premier s-a tot lăudat cu realizările sale și a oferit și un interviu în limba bulgară. Mă întreb care e rostul difuzării unei astfel de emisiuni în prag de campanie electorală? Cât de legal este să pui pe post un astfel de material?

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Gheorghe Bujor, 54 de ani, Cahul
25/09/2016

Комментарии