Regia "Apă-Canal" Bălţi, care a gestionat fraudulos banii, acum vrea să majoreze tarifele

Sergiu Burlacu
05/08/2022

Întreprinderea Municipală Regia "Apă-Canal" Bălţi cere majorarea tarifului pentru aprovizionarea cu apă a bălțenilor la ANRE, de la 11.08 lei până la 19.30 lei.

Creșterea tarifului cu mai mult de 8 lei la un metru cub de apă, este mai mult decât îngrijorătoare pentru toți noi - bălțenii.

Urmare a unei administrări defectuoase, care a generat pierderi enorme pentru Bălţi, împrumuturi nejustificate, mijloacele cărora au fost utilizate netransparent, în interesul grupărilor care s-au îmbogățit pe seama noastră, și astăzi încă mai stau în libertate, iar locuitorii municipiului urmează a fi sărăciți în continuare grație unor penali de ordin moral și nu doar.

Întreprinderea Municipală Regia "Apă-Canal" Bălţi care, astăzi se află în stare de administrare de insolvabilitate, duce în continuare bălțenii într-o prăpastie economică, nu mai vorbesc despre prăpastia securității alimentării cu apă.

În continuare, obligatoriu, trebuie luată în calcul incompetența administrației Întreprinderii de a înlătura pierderile scurgerilor imense a apei pe traseu care, zilnic sunt reflectate prin publicarea materialelor video din partea societății civile, abaterile care se comit în repararea neconformă a rețelelor prin arhaica metodă de a astupa găurile țevilor cu coturi din lemn, reorganizarea instituției prin întoarcerea în proprietate municipală a deservirii sistemului de canalizare care, în comparație cu serviciul de aprovizionare cu apă este extrem de profitabil.

Ca urmare, această instituție trebuie întoarsă cu fața spre locuitorii municipiului Bălți, având o administrație eficientă, sunt sigur de faptul că atât tarifele vor fi benefice pentru bălțeni, cât și sistemele inginerești vor fi renovate.

Având o administrație o eficientă a orașului, a întreprinderilor municipale, vom putea restarta municipiul Bălţi.

Bălțenii merită să traiască bine!

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Sergiu Burlacu
05/08/2022

Комментарии