Am fost șantajat să semnez o recipisă, iar acum sunt obligat să achit 7500 de euro

Denis Cebu
03/10/2019

În 2014, am plecat în Turcia cu un TIR din Republica Moldova, în calitate de pasager. Lofer la TIR era Guzun Sergiu, eu nu aveam nicio atribuție la firmă.
La un moment dat, Sergiu Guzun m-a rugat să mă așez la volan pe motiv că dorește să se odihnească. Carosabilul era umed și am comis un accident. Sergiu Guzun mi-a luat actele și a zis că nu mi le dă dacă nu scriu și nu semnez o recipisă prin care să-mi asum chelltuielile pentru accident. Nu am avut încotro și am semnat.

Acuma Guzun mă obligă prin judecată să-i achit 7500 de euro care chipurile le-ar fi cheltuit pentru reparația camionului. Dar după defectele pe care le avea, nu cred că s-au cheltuir mai mult de 1500 de euro.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Denis Cebu
03/10/2019

Comentarii