Consătenii dintr-o localitate din raionul Căușeni sunt îngrijorați că violul unei femei de către doi minori ar putea fi mușamalizat

Anonim
29/07/2020

Un grup de consăteni dintr-o localitate din raionul Căușeni sunt îngrijorați că violul unei femei de către doi minori va fi mușamalizat. Unul dintre bănuiți, a fost anterior suspectat de viol, dar a scăpat de sub urmărirea penală. Oamenii nu-și pot explica acest fapt, dar presupun că și de această dată băiatul va scăpa basma curată. Despre faptul că dosarul penal a fost deschis, rudele nu au fost anunțate de oamenii legii, ceea ce le trezește multe semne de întrebare.

Oamenii sunt îngrijorați, pentru că i-au văzut pe minori cum plecau din ograda femeii, care acum este în spital. Ei au anunțat concubinul acesteia despre ieșirea minorilor din ogradă, care aveau un comportament straniu. Femeia a fost găsită în curtea casei cu pulsul slab și au chemat ambulanța.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Anonim
29/07/2020

Comentarii