Doar în presă mai am încredere

Natalia Agapeev
29/07/2019

Cu trei ani în urmă am fost înșelată de un pușcăriaș și rudele sale de 12 mii de euro. Am crescut la orfelinat, am trecut prin multe greutăți, iar această sumă pentru mine este foarte mare, căci am muncit din din greu în Italia.

Când am înțeles că am fost înșelată, m-am adresar la poliție, dar oamenii legii evitau să intenteze dosar penal. Atunci m-am adresat la presă și cazul meu a fost făcut public.

Atinci și polițiștii s-au apucat de treabă și au intentat dosar penal. Dar din păcate dosarul bate pasul pe loc. Vreau ca acest dosar să ajungă odată în instanță. La un an constat că aproape nimic nu s-a făcut. Nu știu ce să cred, oare să fi fost corupți de cealaltă parte?

Acum mă adresez din nou jurnaliștilor ca să elucideze cazul meu și astfel poate că poliția va lucra serios. Doar în presă mai am încredere.

 

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Natalia Agapeev
29/07/2019

Comentarii