Alexandru Slusari: Distrugerea documentelor legate de furtul miliardului continuă

Anticoruptie.md
12/06/2019
Captura video: privesc.eu

Procesul de distrugere a tuturor documentelor importante, mai ales a celor legate de furtul miliardului, continuă, a anunțat Alexandru Slusari. Acesta a precizat în ședința de miercuri a Legislativului că este vorba de documentele Comisiei parlamentare conduse de Oleg Reidman. 

„Toate documentele, în afară de hotărârea privind constituirea acestei comisii, toate documentele lipsesc. Au fost dosite sau pierdute. Nu este clar. Se vede că procesul de distrugere a tuturor documentelor importante, mai ales a celor legate de furtul miliardului continuă. Toată țara trebuie să știe acest lucru”, a declarat Alexadru Slusari.

În cadrul noului Parlament a fost creată o Comisie de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor devalizării sistemului bancar. Această comisie va prezenta, peste 90 de zile, un raport de activitate.

Anticoruptie.md
12/06/2019
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii