Indicație // Publicitate pentru Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, afișată „obligatoriu” în toate oficiile poștale

Anticoruptie.md
13/09/2016
Logo Edelweiss

Oficiile poștale din țară au afișat sau ar urma să plaseze, la indicația lui Serghei Nastas, directorul general al Poștei Moldovei, material publicitar pentru Fundația democratului Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. Serghei Nastas a expediat o scrisoare directorilor de filiale ale Poștei Moldovei prin care îi informează că, prin intermediul Centrului de Prelucrare și Transportare Poștă, le va fi expediat materialul informativ-publicitar în format A3. 

„Publicitatea dată urmează a fi amplasată obligatoriu la loc vizibil în toate oficiile poștale”, se arată în scrisoarea expediată la 2 septembie, ajunsă în posesia Anticoruptie.md. Astfel, în centrul de poștă ar trebui să fie amplasate două postere, iar în oficiile poștale câte un poster. 

Elena Dancicova, șefa Serviciului Marketing a Poștei Moldovei, ne-a informat că orice publicitate este amplasată în bază de contract. „Avem mai multe contracte de acest fel, cu mai mulți agenți economici. Nu vă pot oferi informații despre valoarea contractului în cazul acestei fundații, dar este vorba despre tarife stabilite la Poșta Moldovei. Depind de dimensiunile posterelor, dar și de perioada afișării. Această informație este confidențială”, ne-a spus Elena Dancicova.

Reacția Edelweiss

Anticoruptie.md
13/09/2016
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii