Odesa, fără electricitate

Viorica Mija
04/02/2023

Orașul ucrainean Odesa a rămas fără electricitate după ce la unul dintre obiectele cheie ale infrastructurii energetice a regiunii a izbucnit un incendiu devastator. Nu se știe exact care a fost motivul izbucnirii focului, autoritățile ucrainene vorbind despre un accident. Totuși, în spațiul public circulă și alte două versiuni: un atac rusesc cu rachetă sau o acțiune de sabotaj.

În dimineața zilei de 4 februarie, un accident a avut loc la unul dintre obiectele cheie ale infrastructurii energetice a raionului Odesa, astfel că o parte din district și centrul regional au rămas fără lumină, anunță unian.ua.

Intervențiile echipelor speciale sunt în curs de desfășurare.

„Au fost implicate toate forțele și mijloacele Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență și ale altor unități, inginerii energetici fac tot posibilul pentru a restabili alimentarea cu energie electrică”, au informat autoritățile.

Viorica Mija
04/02/2023




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii