Sinceritatea penală a lui Ilan Șor. Deputatul fugar recunoaște că plătește pentru „protestul corturilor”

Anticoruptie.md
30/09/2022
Sursa: partidulsor.md

Oamenii care participă la protestele antiguvernamentale sunt plătiți. O recunoaște Ilan Șor, într-un mesaj video plasat pe rețelele de socializare. Totuși, oferirea banilor nu poate fi calificată drept schema de finanțare, pentru că oferă bani pentru drum și mâncare, spune Șor.  

„Recunosc că fac asta, pentru că voi, nenorociților, i-ați adus la sărăcie. Ei nu au șansa să-și apere singuri drepturile. Nu mă interesează dosarele voastre false. Scuip pe procuratura voastră, pentru că e falsă, ieftină, ilegală și capturată. După ce vom veni la putere, ne vom lămuri: cine a furat, de unde a furat și de ce a furat”, s-a declanșat Șor în acuzații.

Procuratura Anticorupție este în proces de verificare a  surselor de finanțare a protestelor desfășurate de Partidul Șor în centrul capitalei. Acuzatorii dispun de informații că oamenii primesc zilnic între 400 de lei și 100 de dolari.

Anticoruptie.md
30/09/2022




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii