СРОЧНО// Президент Украины Владимир Зеленский на Саммите ЕПС

Tatiana Gherța
01/06/2023


Объявление об участии Президента Украины Владимира Зеленского из соображений безопасности было сделано сегодня утром. Украинский лидер был первым участником, которого глава государства Майя Санду приветствовала во дворе замка Мими в селе Бульбоака, где проходит Саммит Европейского Политического Сообщества.

Tatiana Gherța
01/06/2023
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Комментарии