Atac raider organizat de deputatul Nicolae Olaru

Popa Tudor
18/03/2013

In orasul Rezina exista o grupare organizatorul careea este deputatul din partea PLDM Nicolae Olaru.

Pe linga toate ilegalitatile organizate de dumnealui de-a lungul anilor, va prezentam dovada celui mai recent caz prin care gruparea data a incercat sa deposedeze primaria orasului Rezina cu 1 450 071 lei. In atacul raider au fost implicate mai multi demnitari printer care : judecatorul Ludmila Cotaga, consilierul raional din partea PDM Vasilovschii Andrei, fostul presedinte S.A. ,,Nistru,, Rezina Leonid Balan, omul de afaceri Bagrin Serghei, Alexei Socolov directorul FPC ,, Omprico-Invest,, SRL si altiii.

Inainte de a incepe vrem sa va comunicam ca legaturile create intre toate aceste personae au la baza santajul, promisiuni si presiuni. Prima intrebare este ce-i uneste pe toti acesti oameni? Incepem cu omul de afaceri Bagrin Serghei care il poate influenta direct pe consilierul raional Vasilovschii Andrei. Astfel deputatul Nicolae Olaru prin intermediul FISC-ului i-a aplicat o amenda de 150 mii de lei SRL Bagser-Service(fapt ce poate fi usor de verificat la fisc), firma lui Bagrin Serghei, pentru ca acesta sa-l influenteze pe Vasilovschii Andrei care are o relatie mai aparte cu judecatorul Cotaga Ludmila. La indemnul lui Nicolae Olaru, Alexei Socolov directorul FPC ,, Omprico-Invest,, SRL a actionat in judecata IM ,,SCL,, Rezina (dosarul si materialele judecatii sun atasate). Scopul nostru nu este de a intra in detaliile procesului care a fost partial publicat in ziarul ,,cuvintul,,(articolul din ziar la fel este atasat) ci de a aduce la cunostinta publicului schemele frauduloase folosite de aceasta grupare criminala. Astfel prin decizia Judecatoriei Rezina din 3 decembrie 2012 in persoana judecatorului Ludmila Cotaga, primaria orasului Rezina a fost obligata sa achite 1 450 071 lei intreprinderii FPC ,, Omprico-Invest,, SRL. Ca unul din principalii martori in apararea FPC ,, Omprico-Invest,, SRL a participat fostul presedinte S.A. ,,Nistru,, Rezina Leonid Balan. In urma acestui atac raider esuat, circa 600 mii ii reveneau deputatului Nicolae Olaru, cite 200 mii le reveneau: Ludmilei Cotaga, Vasilovschii Andrei, lui Alexei Socolov ii reveneau 450 mii. Din fericire Curtea de Apel Chisinau a casat hotarirea luata de judecatorul Cotaga Ludmila si a pronuntat o noua hotarire prin care a respins integral acuzatiile FPC ,, Omprico-Invest,, SRL fata de I.M. Servicii Comunale Locative Rezina (decizia instantei este atasata).

Au avut de cistigat din aceasta tentative doar Bagrin Serghei si Leonid Balan, primul a fost scutit de amenda (din unele surse tot printr-o decizie de judecata emisa de Cotaga Ludmila, fapt usor de verificat) iar al doilea printr-o decizie luata de acelasi judecator Ludmila Cotaga, a fost repus in functie de director la Moldtelecom filiala Rezina.

Toate actele ce confirma cele relatate mai sus sunt atasate.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Popa Tudor
18/03/2013

Комментарии