Atac raider organizat de deputatul Nicolae Olaru

Popa Tudor
18/03/2013

In orasul Rezina exista o grupare organizatorul careea este deputatul din partea PLDM Nicolae Olaru.

Pe linga toate ilegalitatile organizate de dumnealui de-a lungul anilor, va prezentam dovada celui mai recent caz prin care gruparea data a incercat sa deposedeze primaria orasului Rezina cu 1 450 071 lei. In atacul raider au fost implicate mai multi demnitari printer care : judecatorul Ludmila Cotaga, consilierul raional din partea PDM Vasilovschii Andrei, fostul presedinte S.A. ,,Nistru,, Rezina Leonid Balan, omul de afaceri Bagrin Serghei, Alexei Socolov directorul FPC ,, Omprico-Invest,, SRL si altiii.

Inainte de a incepe vrem sa va comunicam ca legaturile create intre toate aceste personae au la baza santajul, promisiuni si presiuni. Prima intrebare este ce-i uneste pe toti acesti oameni? Incepem cu omul de afaceri Bagrin Serghei care il poate influenta direct pe consilierul raional Vasilovschii Andrei. Astfel deputatul Nicolae Olaru prin intermediul FISC-ului i-a aplicat o amenda de 150 mii de lei SRL Bagser-Service(fapt ce poate fi usor de verificat la fisc), firma lui Bagrin Serghei, pentru ca acesta sa-l influenteze pe Vasilovschii Andrei care are o relatie mai aparte cu judecatorul Cotaga Ludmila. La indemnul lui Nicolae Olaru, Alexei Socolov directorul FPC ,, Omprico-Invest,, SRL a actionat in judecata IM ,,SCL,, Rezina (dosarul si materialele judecatii sun atasate). Scopul nostru nu este de a intra in detaliile procesului care a fost partial publicat in ziarul ,,cuvintul,,(articolul din ziar la fel este atasat) ci de a aduce la cunostinta publicului schemele frauduloase folosite de aceasta grupare criminala. Astfel prin decizia Judecatoriei Rezina din 3 decembrie 2012 in persoana judecatorului Ludmila Cotaga, primaria orasului Rezina a fost obligata sa achite 1 450 071 lei intreprinderii FPC ,, Omprico-Invest,, SRL. Ca unul din principalii martori in apararea FPC ,, Omprico-Invest,, SRL a participat fostul presedinte S.A. ,,Nistru,, Rezina Leonid Balan. In urma acestui atac raider esuat, circa 600 mii ii reveneau deputatului Nicolae Olaru, cite 200 mii le reveneau: Ludmilei Cotaga, Vasilovschii Andrei, lui Alexei Socolov ii reveneau 450 mii. Din fericire Curtea de Apel Chisinau a casat hotarirea luata de judecatorul Cotaga Ludmila si a pronuntat o noua hotarire prin care a respins integral acuzatiile FPC ,, Omprico-Invest,, SRL fata de I.M. Servicii Comunale Locative Rezina (decizia instantei este atasata).

Au avut de cistigat din aceasta tentative doar Bagrin Serghei si Leonid Balan, primul a fost scutit de amenda (din unele surse tot printr-o decizie de judecata emisa de Cotaga Ludmila, fapt usor de verificat) iar al doilea printr-o decizie luata de acelasi judecator Ludmila Cotaga, a fost repus in functie de director la Moldtelecom filiala Rezina.

Toate actele ce confirma cele relatate mai sus sunt atasate.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Other complaints for

Popa Tudor
18/03/2013

Comments