Bani aruncați în vânt pe timp de ciumă

Locuitorii satului Măgdăcești
25/03/2020

În timp ce toți se gândesc cum să supraviețuiască pandemiei de Covid-19, Primăria satului Măgdăcești a găsit metodele sale de a face față coronavirusului de tip nou. Administrația locală a dat start amenajării unui cimitir chiar în centrul satului, peste drum de casele oamenilor, lucru interzis de lege. Mai mult, Primăria a început amenajarea cimitirului cu construcția unui gard cu o înălțime de peste doi metri, iar constructorii au fost aduși din Sângerei, unde există focar de epidemie.

Muncitorii se plimbă nestingherit prin sat, fără măști, intră în alimentară după cumpărături, fără ca noi să știm dacă sunt sănătoși.

De mai mulți ani locuitorii din satul Măgdăcești tot bat clopotele pe la administrația locală să construiască un gard la școală, pentru ca să protejăm copiii, să nu aibă acces liber la traseu, să fie în siguranță. Dar de fiecare dată ni s-a spus că nu sunt bani. Dar iată pentru gardul viitorului cimitir din centrul satului au găsit repede.

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Locuitorii satului Măgdăcești
25/03/2020

Комментарии