Șefa unei grădinițe din raionul Anenii Noi și-a angajat rudele la instituția pe care o conduce

Анонимно
30/08/2019

Elena Roșca, șefa grădiniței din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, care mai înainte era educatoare la aceeași grădiniță, de când a preluat postul de director a concediat câțiva oameni și și-a angajat soțul, Gheorghe Roșca, în calitate de muncitor, fiul, în calitate de paznic și încă o rudă. Acum o lună, a mai concediat pe cineva și a angajat-o pe nașa sa în calitate de dădacă. Nici fiul și nici soțul nu își fac lucrul. Tot femeile mătură, fac lucrul în jurul grădiniței. De paznic nici nu mai vorbesc, dacă nu greșesc, e student.

Anul trecut a fost reparat un trotuar la grădiniță și Roșca a făcut scheme cu contabila și a scris precum că reparațiile au costat câteva zeci de mii de lei (și nu e unicul caz).

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Анонимно
30/08/2019

Комментарии