Primarul din Parcani face acțiuni ca să cumpere voturi în alegerile locale

Larisa Dubălari
29/09/2023

Primarul din satul Parcani, Soroca, în loc să se preocupe de dezvoltarea satului, vinde și dă tot ce poate pentru a obține susținerea oamenilor în alegeri. A dat școala din sat pe voturi! De 74 de ani în sat a fost școală, deschisă în casa unui boier cândva, iar primarul a dus școala din Parcani în satul vecin, Voloave, doar ca să obțină voturile locuitorilor din acel sat. A tăiat peste 80 de copaci vechi și au dat lemne la bătrâni, pentru ca ei să-l voteze.

CNA a făcut un control și l-au găsit cu 3 mln de lei datorie. I-au deschis dosar penal, dar el e tot în funcție și vrea să candideze iar! De mai mulți ani scriu în diferite instanțe, însă autoritățile raionale nu reacționează, el are o susținere serioasă la Consiliul Soroca, la secția de învățământ, așa că nu putem scăpa de el. De când este primar, de 16 ani, a adus satul la dezastru!

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

Larisa Dubălari
29/09/2023

Комментарии