Primăria Durlești, surdă la plângerile pensionarilor

17/08/2015

De mai mulți ani familia noastra se confruntă cu mai multe probleme din cauza unor probleme iscate cu vecinii. Ne-am adresat de mai multe ori la Primaria Durlesti, dar fără rezultat. Eu sunt pensionară, am fost deportată cu părinții în Siberia. Am trecut prin foarte multe greutăți. Acum, că am ajuns la o vârstă înaintată constat că dacă nu ai pile, nimeni nu te aude. Prin anii 70 am construit o fantana, impreuna cu vecinii, ca sa avem apa. De câțiva ani, una din vecine, Tanasi Ioana a îngrădit fântâna și a zis câ e propietatea ei privată. Cum se poate una ca asta, doar apa e proprietatea statului? Iar fântâna am construit-o impreună. Oricând nu am sesizat Primaria, nu s-a schimbat nimic. Oamenii aceștia știind că nimeni n-o să-i pedepsească pentru faptele lor, continuă să facă altele. Aceeși vecină Tanasi Ioana își ține de trei în drum materialele de contrucție. Și ce folos că am sesizat Primaria,  doar ne este îngrădită calea de acces și libera circulație, nu mai vorbesc de aspectul estetic? La fel nu s-a intervenit. Am făcut sesiyări și la Poliție, dar, ca și cei de la Primărie, vin, se uită, zic, da, se încalcă mai multe drepturi, legi, dar după asta pleacă și vecina iar ne râde în față...

De mai mult timp rog Primăria să formeze o comise să exemineze situația la fața locului legată de alunecăriel de teren din regiunea care ne afectează gardul. Trebuie să intervenim, să întârim baza gardului, ca să nu alunece. Deși am scris mai multe solicitări, Primăria așa și nu aluat o decizie.

Unde să ne adresăm să avem parte de explicații clare, de intervenția autorităților atunci cân dni se încalcă drepturile? Cine să ne facă dreptate în țara asta?

Vera Cecan, Durlești, strada Petru Movilă

Примечание: Обращение не является журналистским материалом. Центр Журналистских Расследований не является автором обращения. Представленная информация является лишь мнением автора обращения. В случае несогласия, рассматриваемая личность имеет право на ответную реплику, которая будет опубликована нашим учреждением на той же платформе. Оба мнения рассматриваются на равных условиях.

Другие обращения для

17/08/2015

Комментарии