Portalul Anticoruptie.md, printre cele trei instituții media candidate la Premiul Special oferit de One World Media

Anticoruptie.md
25/04/2016

Portalul Anticoruptie.md al Centrului de Investigații Jurnalistice se numără printre cele trei instituții media candidate la Premiul Special oferit de One World Media. Pe lângă Anticoruptie.md, în cursă au rămas Nómada.gt din Guatemala și Raqqa Is Being Slaughtered Silently din Siria. Câștigătorul va fi anunțat în luna iunie. 

One Media World este o organizație non-profit din Marea Britanie, înființată în 1987, care sprijină jurnalismul internațional și promovează relatarea problemelor globale de către instituțiile media. Anual, instituția oferă premii în 15 categorii. Printre acestea sunt și categoriile care premiază cele mai bune produse media pe teme de corupție, drepturile femeilor din Africa sau documentare TV. 

 

Anticoruptie.md
25/04/2016




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii