Chişinăuian, condamnat „prea blând” pentru molestarea sexuală a fiicei vitrege. De ce sunt nemulţumiţi procurorii

Meroslava Parii
23/01/2023
Foto simbol

Procurorii sunt indignaţi de sentinţa dată de Judecătoria Chişinău unui bărbat de 32 de ani care timp de 3 ani şi-a molestat sexual fiica vitregă. Oamenii legii consideră prea blândă pedeapsa de trei ani cu suspendarea executării şi sunt decişi să o atace în instanţa ierarhic superioară.

Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 19 ianuarie 2023, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 3 ani, pentru acțiuni perverse săvârșite în privința unei persoane care nu a împlinit vârsta de 16 ani. Executarea pedepsei cu închisoarea a fost suspendată condiționat pe un termen de probă de 4 ani, cu aplicarea pedepsei prin muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 100 de ore.

„Bărbatul este învinuit de procurori că, acționând într-o perioadă de timp cuprinsă între lunile aprilie 2019 - iulie 2022, aflându-se la domiciliul său, unde locuia cu fiica sa vitregă minoră, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, a săvârșit acțiuni perverse față de ultima, manifestate prin exhibare, atingeri indecente, discuții cu caracter obscen, precum și alte acțiuni de molestare sexuală, care i-au cauzat minorei suferințe psihice”, se arată într-un comunicat al Procuraturii Generale.

 

 

 

Meroslava Parii
23/01/2023Follow us on Telegram

Comentarii