Declaraţie // Calea lui Petru Harmaniuc spre fotoliul de judecător. Candidatul la funcţia de magistrat, despre averea sa: „Mă întreţin singur de la 18 ani”

Petru Harmaniuc, fiul fostului judecător Valeriu Harmaniuc, ar urma să devină magistrat la Judecătoria Chişinău prin decretul preşedintelui Igor Dodon. Absolventul Institutului Naţional al Justiţiei (INJ) va ocupa această funcţie după mai multe încercări eşuate de a obţine un loc vacant în instanţele din Capitală, candidatura lui fiind respinsă de fostul şef al statului, Nicolae Timofti. În

Anastasia Nani
12/06/2017

Achiziții de lux la BEM și Banca Socială, în preajma acordării garanțiilor de stat. Darul de milioane al lui Ilan Șor pentru FC Milsami

09/06/2017

Republica Moldova revine la procurările de energie de la Cuciurgan. Expert: „Autorităţile noastre continuă să promoveze agenda Federaţiei Ruse”

06/06/2017

Dezbateri în Parlamentul European // Uninominalul, obstacol pentru asistența de 100 de milioane de euro promisă Moldovei. Europarlamentar: „Nu cetățenii ar profita de pe urma ajutorului, ci elitele cleptocrate”

17/05/2017

Ce informații țin în secret instituțiile de stat?

10/05/2017