Dosarul Stoianoglo// CSJ respinge cerere de strămutare a procesului lui Stoianoglo. Avocații acestuia au încercat mai multe manevre

Mădălin Necșuțu
08/10/2021

Magistrații Curții Supreme de Justiție (CSJ) au respins, vineri, cererea de strămutare a dosarului procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo, la o altă instanță de judecată. Cererea fusese depusă de către avocații lui Stoianoglo.

„Colegiul penal al Curţii Supreme de Justiţie hotărăște respingerea cererii avocatului Munteanu Victor, referitor la strămutarea judecării cauzei privind demersul procurorului în Procuratura Anticorupţie, Furtună Victor, despre aplicarea în privinţa lui Stoianoglo Alexandr a măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 de zile, de la Judecătoria Chișinău, la o altă instanță egală în grad”, se menționează în Încheierea CSJ”, a scris Stoianoglo.

Ulterior, după reluarea ședinței, avocații lui Stoianoglo au mai cerut fără succes și recuzarea judecătorului Nicolae Corcea care va examina demersul acuzatorului cu privire la arestul procurorului general suspendat.

Mădălin Necșuțu
08/10/2021Become a Patron!

TestRapid

Comentarii