Ex-preşedintele Igor Dodon l-a acţionat în judecată pe Alexandru Slusari. Ce l-a supărat pe fostul şef al statului

Julieta Saviţchi
30/11/2021

Ex-preşedintele Igor Dodon l-a acţionat în judecată pe fostul vice-preşedinte al Parlamentului, Alexandru Slusari, pe motiv că i-a lezat cinstea, onoarea şi reputaţia profesională. Părţile urmează să se prezinte la prima şedinţă de judecată la 5 aprile 2022.

Anunţul a fost făcut de către Alexandr Slusari pe reţelele de socializare. ,,Dânsul pretinde că are onoare și reputație profesională. Tac despre onoare, dar reputația lui este reflectată în mai multe video cu Plahotniuc și mai multe poze din vacanțele sale de lux. Cel mai mult lui Igor Dodon îi plac banii, câștigați nu prin muncă și afaceri, ci prin combinațiile politice.
Desigur, că la judecata demnității lui Igor Nicolaevici voi veni cu culiocul. Mă gândesc acum ce să pun în el și ce să scriu pe el”, a scris fruntaşul Platformei DA pe pagina sa din reţeaua Facebook.

Solicitat de reporterii portalului Anticorupţie.md, Alexandru Slusari a precizat că încă nu a primit cererea de chemare în judecată, dar din câte cunoaşte din cererea prealabilă, Igor Dodon l-a reclamat pentru faptul că l-a numit “conducătorul grupului criminal Bahamas” în cadrul unei emisiuni de la N 4.

Julieta Saviţchi
30/11/2021Become a Patron!

Comentarii