Natalia Morari a părăsit Republica Moldova. Unde şi cum a fost surprinsă jurnalista

Julieta Saviţchi
03/10/2021
deschide.md

Jurnalista Natalia Morari a plecat vineri seara la Londra, la mai puţin de o lună după ce a anunţat că afaceristul Veaceslav Platon este tatăl copilului ei. Jurnalista a fost surprinsă a doua zi, plimbându-se la braţ cu controversatul afacerist în capitala Marii Britanii.

Câţiva moldoveni i-au întâlnit, sâmbătă, pe cei doi în cartierul Canary Wharf din Londra şi le-au făcut poze pe care le-au expediat redacţiei portalului deschide.md.

Sursele portalului anticorupţie.md au comunicat că Natalia Morari a trecut prin sala VIP a Aeroportului Chişinău de una singură, fără copil.

Amintim că, la data de 8 septembrie, Natalia Morari a anunțat că tatăl copilului este Veaceslav Platon, învinuit în mai multe dosare penale, inclusiv şi în dosarul Laundromatului, intentat de autorităţile ruse. Acesta a fost condamnat irevocabil la 18 ani de închisoare şi în dosarul fraudei bancare, dar a fost deculpat şi eliberat din închisoare la iniţiativa procurorului general, Alexandr Stoianoglo.

Natalia Morari a declarat că fost nevoită să recunoască cine este tatăl copilului pentru că a fost supusă unui șantaj din partea unor colaboratori ai Serviciului de Informații și Securitate, lucru infirmat de conducerea instituţiei. Veaceslav Platon a fost invitatul mai multor emisiuni ale Nataliei Morari, una din ele fiind realizată chiar în închisoare.

Veaceslav Platon a părăsit Republica Moldova la o săptămână după alegerile parlamentare din iulie 2021, iar în august a fost dat în urmărire generală.

Julieta Saviţchi
03/10/2021Become a Patron!

TestRapid

Comentarii