Octavian Țîcu și-a anunțat sprijinul politic pentru Maia Sandu în cel de-al doilea tur de scrutin

Irina Odobescu
06/11/2020

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, și-a anunțat sprijinul politic pentru candidatul proeuropean, Maia Sandu, în cel de-al doilea tur de scrutin prezidențial care va avea loc, conform legislației electorale, pe 15 noiembrie.

„În cadrul întâlnirii pe care am avut-o cu Maia Sandu ne-am exprimat susținerea pentru candidatura ei și am stabilit principiile de colaborare. Nici Maia Sandu și nici Igor Dodon nu reprezintă idealurile reîntregirii, dar avem de ales între un adversar declarat al unionismului - Igor Dodon și un partener de dialog cu care putem realiza reîntregirea - Maia Sandu. Nu uităm de greșelile care au fost făcute și sperăm că ele vor fi înțelese și corectate”, a precizat Octavian Țîcu.

Octavian Țîcu le-a mulțumit alegătorilor care l-au votat, inclusiv celor din stânga Nistrului.

„Acum cel mai important pentru noi este debarcarea lui Igor Dodon, pentru că rămânerea lui la Președinția R. Moldova înseamnă transnistrizare și federalizarea țării. În acest caz schemele lui Dodon și a lui Șor vor continua să fucționeze nestingherit, iar noi vom trăi ca în anii `90 cu bandiți și hoți în lege care stau în libertate. Cu Igor Dodon vom rămâne în izolare internațională”, a mai spus Octavian Țîcu.

Irina Odobescu
06/11/2020
Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.Follow us on Telegram

Comentarii