Social

VIDEO // CÂT COSTĂ VIAȚA UNUI OM după reforma Guvernului Filip

Autor: Cornelia Cozonac
04/01/2021 14018

O reformă, începută în 2016, de Guvernul condus de Pavel Filip, a distructat Inspectoratul Muncii, lăsând necercetare zeci de accidente de muncă în ultimii doi ani. În noiembrie 2020, Parlamentul a întors o parte din competențe Inspectoratului  Muncii. Refacerea rețelei de inspectori ai muncii distructată de reforma gândită în cabinete va fi anevoiasă, va dura în timp și încă nu se știe când va fi pe deplin funcțională. Costurile reformei se măsoară deja în vieți omenești.   

Urmăriți la această temă un documentar video realizat de Centrul de Investigații Jurnalistice în colaborare cu Fundația „Friedrich Ebert” Moldova: 

 

 

 

 

Investigaţii din aceeaşi categorie:

Articolul precedent la aceeaşi temă

Articolul următor la aceeaşi temă

Materialele de pe platforma www.anticoruptie.md pot fi preluate în limita a 1.000 de semne. În cazul paginilor web, în mod obligatoriu, trebuie indicată sursa şi linkul direct la articol. În cazul publicațiilor tipărite, posturilor de radio și televiziunilor va fi indicată sursa. Preluarea integrală este permisă doar în condiţiile unui acord prealabil cu Centrul de Investigații Jurnalistice. Articolele publicate pe portalul www.anticoruptie.md sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Comentarii