Colectarea semnăturilor de către persoane din afara listei membrilor Grupului de Inițiativă

Anonim
14/09/2016

în satul Vărzărești și orașul Nisporeni (probabil și în alte localități cu primari PL), primarii au dat indicații consilierilor PL și subalternilor să colecteze câte 30 de semnături pentru susținerea candidatului PL, prin aceasta fiind încălcat regulamentul CEC, semnăturile fiind colectate de persoane care nu se află în lista membrilor grupului de inițiativă. Aceasta poate fi verificat prin contactarea oricărui consilier PL sau persoane din subordinea primarilor.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe aceeași platformă și o va trata în condiții egale.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Anonim
14/09/2016

Comentarii