Fiul meu e mort, iar ucigaşul lui e la libertate

Ceban Eugenia
18/02/2021

Sunt Eugenia Ceban, mama lui Vitalie Covali omorat in 2013, de capul mafiei locale, Octavian Balanici!

Din 2013 pană in prezent lupt să demonstrez că văd, aud, simt și ca-s om!

Cum pot să demonstrez și sa ajung la urechile dreptății, cum fară un gram de apa in plămani , poate fi un inecat?? Cum pot sa demonstrez celor ce nu vor sa vadă și să audă că un cheag de sange de pe fața unui cadavru scos din apă(ca înecat) nu se putea face in apă......ci pe uscat, lovit,inchegat.., uscat...,iar după pentru a spăla urmele, aruncat in apă!!!!!!!!

Aranjată treaba cu medicul legist și crima perfectă e pe tavă!!!

Exhumarea cadavrului a dat peste cap aranjamentele lui Octavian Balanici!!! Și atunci s- a facut planul B, deși Balanici a aplicat lovitura fatala care a cauzat decesul, Gagiu care a inecat cadavrul in care nu s- a gasit nici strop de apa in plamani ispașește pedeapsa de 10 ani de privare de libertate ca unic făptaș, timp in care capul gruparii și făptașul in sine este ACHITAT!!!

Baștinașilor mei le este frică, incearcă să evite orice conflict cu acest clan Balanici.....dacă și inregistrarea cu modul in care Vera Balanici, mama ucigașului Octavian Balanici, șefa Comisiei pentru acordarea pensiilor de invaliditate pe R-ul Rezina, NU ESTE o dovadă certă, clară și indubitabilă de MAXIMĂ CORUPȚIE???!!!! ATUNCI JUSTIȚIE NU EXISTĂ!!!!!

Mi- i milă sa privesc sufletele chinuite care vin cu banii in batistuțe și-i strecoară acestei creaturi cu chip de om.....

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Ceban Eugenia
18/02/2021

Comentarii