Funcționar cu diplomă falsă la Primăria din Mășcăuți

Un grup de locuitori
23/08/2016

La Primăria din satul Mășcăuți, raionul Criuleni, este un fucționar care activează de 10 ani cu diplomă falsă și care a primit spor la salariu de 30 de mii de lei. Pe faptul deținerii diplomei false a fost pornit un dosar penal de către secția urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Criuleni. Primarul nu dorește să încaseze banii de la el și nici să-l concedieze, bănuim că ar face asta pentru că ar fi parteneri de interese.

La fel, funcționarul cu diplomă falsă are susținere mare la Comisia Națională de Integritate care a refuzat să-l investigheze, deși acesta nu a declarat mai multe terenuri în declarația pe avere pentru anii 2013 și 2014.

În anul 2013, el avea înregistrate 28 de terenuri, iar în 2014  deja 58. Multe terenuri nu au fost declarate, iar CNI nu i-a făcut nimic.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe aceeași platformă și o va trata în condiții egale.

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Un grup de locuitori
23/08/2016

Comentarii