La Parcani, încercările de a scoate adevărul la suprafață sunt sancționate

Valentina Manu
05/02/2024

De mai mult timp încerc să dezvălui ilegalitățile fostului primar, pe care le-a comis în timpul mandatului său. Am vorbit și am scris și despre privatizarea abuzivă a imobilelor din sat, și despre cum a gajat tractorul și tehnica agricolă pentru datoriile sale.

La școala din sat, cu suportul primei doamne Timofti, încă prin 2015 au fost aduse mese, scaune și cinci mașini de cusut – acum în școală nu mai este niciuna din mașinile de cusut! Cum nu sunt încălcări dacă bunurile au fost și nu sunt! Inspecția Financiară după o revizie la primărie a depistat datorii de 3,5 mln de lei - a fost deschis dosar penal, dar și acesta a fost închis! Polițistul de sector nu contribuie pentru descoperirea încălcărilor primarului, ci mușamalizează totul. El verifică, dar nu vede nicio încălcare, nu găsește că ar lipsi ceva și așa raportează la raion.

Nu mai văd vreo soluție, eu încerc să scot adevărul la iveală, dar sunt chemată eu la poliție și acum risc amendă pentru că nu vreau să tac despre ceea ce văd. Solicit ajutor și suport, nu mai știu la ce instituții putem să ne adresăm pentru ca să învingă adevărul!

Notă: sesizarea nu reprezintă un material jurnalistic. Centrul de Investigații Jurnalistice nu este autorul sesizării. Informația reprezintă doar opinia autorului sesizării. În caz de dezacord, persoana vizată este în drept să vină cu o reacție, iar instituția noastră o va publica pe acceași platformă și o va trata în condiții egale.

Alte sesizări pentru

Valentina Manu
05/02/2024

Comentarii